Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Babagan awake dhewe

Amirplay

Gambar Company

Perusahaan kita melu pangembangan, produksi lan adol peralatan hiburan. Madeg ing taun 2003. Saiki kita duwe pabrik produksi, lan perusahaan dodolan. produk ora mung ing saindhenging negara, lan diekspor menyang Eropah, Amerika, Asia Kidul-Wétan lan luwih saka 70 negara lan wilayah. 

Kita ora mung nyedhiyakake peralatan dolanan solusi nanging kanak-kanak seneng aman.


Kualitas produk kita disertifikasi dening institusi sing duwe wewenang

Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO 9001:2008

Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO 14001:2004 

OHSAS18001:2007 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja


Misi kita nyengkuyung bocah-bocah dolanan, mbangun tanah dolanan sing dipercaya. Kita kabeh ngerti peran penting saka dolanan kanggo bocah-bocah. Dadi pemasok papan dolanan, kita kudu menehi pilihan papan dolanan sing luwih akeh ing tema, fungsi, kanggo mbangun papan dolanan sing apik. Lan bisa dipercaya, priksa manawa ora ana kacilakan nalika dolanan, nimbang standar sing aman, lan gawe papan dolanan miturut standar keamanan kasebut.


Sing ndhukung kita yaiku efisiensi, kesetiaan, keluwesan, sikap.

efficiency: 

Supaya ora mbuwang wektu, materi, tenaga, dhuwit ing karya saben dina.

Kasetyan:  

Kesetiaan marang mitra, karyawan, pelanggan, lan anak-anak kita

Keluwesan: 

Kanggo siji wong nuduhake gerakan ing sendi awak. Kita ngarep-arep gerakan sing padha.

Sikap:  

Dadi positif, dadi panyedhiya papan dolanan lan pemancar positif.

               

monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak