Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Area dolanan kabeh umur

Amirplay

Area dolanan kabeh umur

Bukak area dolanan

Area play biasa, kawangun kanthi kapisah dening safety net lan pigura utama watara. Ngemot Welasan jinis proyèk play, sing olahraga kekuatan fisik anak, koordinasi lan gagasan intelektual, kayata bolongan pengeboran, kreteg siji-cara, etc. kapal bajak laut, Bèntèng, Muter muter, andha pelangi, gurita seneng, ngleyang online, etc.

Lubang pengeboran utamane ngidini bocah-bocah duwe latihan lengkap babagan kebugaran fisik, pangembangan gerakan fisik.

Edan gun array Ngleksanani kemampuan fisik, ngrangsang semangat positif anak lan wani kanggo ngatasi kangelan.

Kolam bal samudra Bisa sinau warna, ngetang, nglumpukake, ngetung, mbuwang, gerakan tepuk, ngresiki, disiplin, kabiasaan, lsp.

Geser: Koordinasi anggota awak lan kabeh awak ing slide kanggo olah raga sing terus-terusan lan lengkap.

Swing bridge & Canoe bridge: mbangun keseimbangan awak, nambah koordinasi awak. Ngleksanani keberanian anak.

Gliding udara: olahraga fitness fisik, ngrangsang keberanian anak kanggo ngatasi kangelan.

Croquet: Postur lan integrasi bilateral, ningkatake perencanaan gerakan sing dhuwur.

Bal pijet: tes keseimbangan vestibular lan rasa gravitasi bocah.


Keslametan

Priksa manawa produk rampung kanthi sampurna tanpa obyek sing landhep, barang sing atos lan liya-liyane sing bisa nyebabake cilaka bocah.

Climbing lan meksa narik jaring protèktif dilarang.


Dhaptar mriksa reguler safety

apa saluran safety lan saluran geni mbukak. 

ora ana akumulasi lebu sing gampang kobong lan mbledhos.

 apa ana bebaya geni ing saubengé, aja nyelehake perapian, pemanas listrik lan peralatan pemanas liyane ing jejere piranti dolanan bocah.

apa kabel peralatan electrification wis tuwa, short-circuit potensial masalah.

Keperluan safety liyane, peralatan hiburan kudu nyetel pratandha safety ing panggonan sing perlu lan posisi mripat-keno. Rambu-rambu keselamatan kaperang dadi patang jinis, kayata rambu larangan (abang), rambu peringatan (kuning), rambu instruksi (biru), rambu pituduh (ijo). 


maintenance

Kaping pisanan, kudu mesthekake yen peralatan kasebut resik lan rapi, manawa ana lebu utawa bledug ing jero lan ing sisih ngisor peralatan, yen ana, mangga dicopot. 

Ing cuaca sing adhem, bagean plastik kudu dipriksa kanggo tuwa lan patah.

Peralatan listrik kudu tansah mriksa apa pelumas kudu ditambahake utawa diganti, utamane sistem tekanan lenga bisa langsung mengaruhi operasi normal peralatan kasebut, lan sistem tekanan udara kudu mriksa manawa kompresor udara lan inlet silinder lan bolongan outlet diblokir. 

Peralatan listrik mbayar manungsa waé ing aspek wiring, kudu nandheske kanggo nindakake mriksa sirkuit mingguan, ngganti bagean tuwa lan wiring, ngatasi beboyo safety. 


Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak