Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Trampolin Play Area

Amirplay

Area dolanan trampolin anak

Trampolin ngleksanani kemampuan lan keseimbangan gerakan awak kabeh, lan trampolin ningkatake pangembangan balung, ningkatake kemampuan motor anak lan koordinasi imbangan, ningkatake sirkulasi getih awak kabeh, ningkatake kekebalan, ngleksanani otot sikil, sistem keseimbangan cerebellar lan perkembangan sistem saraf otak.


Keslametan

Priksa manawa produk rampung kanthi sampurna tanpa obyek sing landhep, barang sing atos lan liya-liyane sing bisa nyebabake cilaka bocah.

Climbing lan meksa narik jaring protèktif dilarang.


Dhaptar mriksa reguler safety

apa saluran safety lan saluran geni mbukak. 

ora ana akumulasi lebu sing gampang kobong lan mbledhos.

 apa ana bebaya geni ing saubengé, aja nyelehake perapian, pemanas listrik lan peralatan pemanas liyane ing jejere piranti dolanan bocah.

apa kabel peralatan electrification wis tuwa, short-circuit potensial masalah.

Keperluan safety liyane, peralatan hiburan kudu nyetel pratandha safety ing panggonan sing perlu lan posisi mripat-keno. Rambu-rambu keselamatan kaperang dadi patang jinis, kayata rambu larangan (abang), rambu peringatan (kuning), rambu instruksi (biru), rambu pituduh (ijo). 


maintenance

Kaping pisanan, kudu mesthekake yen peralatan kasebut resik lan rapi, manawa ana lebu utawa bledug ing jero lan ing sisih ngisor peralatan, yen ana, mangga dicopot. 

Ing cuaca sing adhem, bagean plastik kudu dipriksa kanggo tuwa lan patah.

Peralatan listrik kudu tansah mriksa apa pelumas kudu ditambahake utawa diganti, utamane sistem tekanan lenga bisa langsung mengaruhi operasi normal peralatan kasebut, lan sistem tekanan udara kudu mriksa manawa kompresor udara lan inlet silinder lan bolongan outlet diblokir. 

Peralatan listrik mbayar manungsa waé ing aspek wiring, kudu nandheske kanggo nindakake mriksa sirkuit mingguan, ngganti bagean tuwa lan wiring, ngatasi beboyo safety. 

                       

Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak