Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Zona dunk

Amirplay

Zona dunk

Description

Dhuwur-dhuwur dunking, nggunakake pasukan mbalek saka trampolin njero ruangan kanggo mlumpat bal menyang basket, gampang diowahi dadi dunk master area dunking apik: kanggo ketemu wishes kabeh penggemar sing pengin dunk nanging ora bisa nindakake.


Pengertian trampolin dunking

Iki minangka olahraga trampolin sing komprehensif sing nggabungake kekuwatan, katrampilan, taktik lan hiburan, kanthi apik banget nggedhekake pola lapangan olahraga trampolin. nemen enriches pola lapangan olahraga trampolin kang.

Iku ora mung warisan basket tradisional, nanging uga break liwat mode game tradisional.

Kanthi tambahan elastisitas trampolin, pemain bisa nindakake apa wae sing dikarepake kaya macan.

Nindakake kabeh jinis gerakan dunking bisa nggawa vitalitas lan kebebasan pemain kanthi maksimal.


Struktur dunks trampolin

Area ember trampolin kasusun saka kothak lumahing trampolin, lumahing trampolin lan pigura baja trampolin antarane peserta Spring wis paving karo tas alus kanggo nyegah ciloko. Siji mburi lumahing trampolin bolong disetel miturut anak lan atlit diwasa wis diatur karo rong pigura basket saka dhuwur beda.

Wilayah dunking trampolin kabeh ditutupi jaring pengaman sing dhuwure 1.2m kanggo mesthekake yen ora bakal diluncurake ing njaba area safety.


Tip safety

Ati-ati supaya ora nggantung kabeh wong ing kranjang. Mung siji wong bisa ngadeg ing lumahing trampolin ing wektu sing padha. Aja mlumpat ing antarane kasur trampolin sing cedhak


maintenance

Staff taman trampolin kudu ajeg njaga lan nyoba kabeh peralatan hiburan, lan iku kudu ajeg maintained miturut kode pangopènan, lan masalah utawa karusakan ketemu kudu didandani lan diganti ing wektu.

Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak