Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

FAQ

Amirplay

  • Q

    Carane miwiti taman dolanan njero ruangan lan taman trampolin?

    A

    1. Nliti kahanan pasar konsumen lokal lan tren pembangunan.

    2: Nemtokake niat kanggo mbukak toko - lokasi - wilayah lan skala investasi.

    3: Rampungake skala investasi miturut kahanan toko.

    5: Pemeriksaan lapangan lokasi proyek, kanggo nindakake penilaian lengkap.

    6: Nemtokake kritéria tuku peralatan.

    7. golek supplier cocok lan miwiti planning desain situs.

    8. ngerti tata cara ngimpor peralatan, lan tata cara.

    9. Dekorasi situs, transportasi produk, instalasi.

    Proyek dolanan njero ruangan saka pilihan situs, pengadaan peralatan, operasi mbutuhake investasi sing akeh. Disaranake para investor bakal luwih apik kanthi kapabilitas dhasar.

    1.tresna marang bocah, kasengsem ing dolanan bocah, bisnis pendidikan awal.

    2. Nduwe tingkat tartamtu saka kemampuan investasi.

    3. Rasa marketing, kanthi kemampuan manajemen tartamtu.

    4. Ing masyarakat lokal nduweni dhasar relasi sosial tartamtu.


  • Q

    Apa rega dolanan njero ruangan saben meter persegi?

    A

    Iki minangka salah sawijining pitakon sing sering ditakoni kanggo akeh pelanggan. Napa klien takon pitakonan kasebut, deleng ing ngisor iki: Kanggo bocah-bocah dolanan njero ruangan amarga syarat teknologi sing sithik lan ambang entri sing sithik. Ing 5 nganti 10 taun kepungkur, taman dolanan alus ing jero ruangan lan pabrik taman trampolin tuwuh ing saindenging negara. Asil kompetisi rega miskin, supaya akeh pabrik cilik ngetung prices miturut kothak meter, nanging padha ora nimbang kualitas produk. Ana sawetara tingkat kualitas bahan mentahan. kualitas miskin wektu panggunaan banget cendhak, ana Kerep sawise dodolan saran, kaya Kapadhetan karang ora cukup, iku ora alus maneh bakal nimbulaké masalah aman nalika dicekel bocah muter, masalah liyane yaiku kulit PVC nyandhang metu. Nalika tuwane weruh masalah kualitas kuwi carane padha reassuring nggawa anak teka kanggo muter? Rega adhedhasar apa sing dikarepake taman sing disenengi, sing aman, sing sugih utawa sing murah, sing mlarat.

  • Q

    Napa aku kudu milih perusahaan sampeyan minangka pemasok papan dolanan?

    A

    1. Lini produksi kita diwiwiti saka taun 2006, kita wis ngalami lan lini produksi sing stabil.

    2.10 taun pengalaman sales jaban rangkah, profesional ing produk lan sales jaban rangkah. Rampungake lan wangsulane kabeh pitakon sampeyan kanthi tepat.

    3. Kita duwe tim pangiriman lan agen kanggo layanan logistik kanggo mbantu sampeyan nangani prosedur impor.

    4.Tim desain profesional, sing ngerti tren papan dolanan paling anyar kanggo nggawe taman impen sampeyan dadi kenyataan.

    5.Tim instalasi profesional, nawakake pandhuan instalasi gratis utawa mabur menyang negara sampeyan kanggo ngrampungake instalasi dolanan.

    6. Kita duwe sistem operasi lan manajemen kanggo mbantu sampeyan ngoperasikake taman lan entuk bathi luwih akeh.


  • Q

    Apa sampeyan kudu ngisi dhewe kanggo desain? Aku bisa njaluk mbalekaken yen aku ora wareg?

    A

    A: Desain ora biaya kapisah, kita bakal menehi sketsa kasar desain miturut situs, fungsi muter lan dikarepake idea, lan ngowahi nganti sampeyan wareg, lan banjur menehi menyang pabrik kanggo nggawe kutipan, lan banjur nyeleh supaya kanggo pembayaran, supaya ana ora bakal wareg karo kahanan mbalekaken, sampeyan bisa ngaso njamin sing rembugan.

  • Q

    Apa sampeyan ngirim menyang Malta, Libya, Mesir ... etc?

    A

    Pitakonan iki asring ditakokake dening sawetara klien sing anyar ing lapangan peralatan dolanan bocah. Kita duwe pengiriman profesional lan layanan logistik global sing kasedhiya nawakake layanan pangiriman lengkap siji mandeg. Lan kita ora mung produsen produk uga ngalami layanan impor & ekspor.

  • Q

    Apa rega produk sampeyan?

    A

    Nalika nerangake rega dolanan bocah-bocah ing njero ruangan, ora gampang wangsulan babagan regane.

    Kanggo umume peralatan dolanan bocah-bocah ing njero ruangan yaiku desain proyek sing disesuaikan miturut pangukuran situs sampeyan, biaya kasebut adhedhasar fungsi dolanan.

  • Q

    Apa faktor sing kudu ditimbang nalika tuku?

    A

    1. Rega

    Anggaran sing diwenehake kanggo tuku peralatan hiburan minangka faktor penting kanggo nemtokake pilihan peralatan. Penting kanggo ngrancang tuku peralatan taman hiburan kanthi cara sing cukup, kanggo mesthekake yen anggaran ngidini kombinasi peralatan sing nyukupi kabutuhan taman kasebut. Mulane, perlu kanggo ngalokasi anggaran kanthi wicaksana.

    2. Produsen Peralatan

    Sawise tuku peralatan, ana biaya tambahan kayata transportasi, instalasi, review, lan pangopènan. Biaya kasebut bisa mengaruhi biaya sakabèhé. Kajaba pangembang taman hiburan duwe sumber daya kanggo koordinasi karo macem-macem panyedhiya layanan pasokan peralatan hiburan, disaranake milih produsen peralatan sing biso dipercoyo kanthi pengalaman produksi ekstensif. Iki njamin kelengkapan peralatan lan stabilitas kualitase.


  • Q

    What should be considered for wholesale play equipment?

    A

    1.The environmental protection of the equipment 

    Today, parents are very concerned about the environment. If the wholesale amusement equipment can not meet the requirements of environmental protection, this kind of equipment often can not meet the parents, so when the business is not very good. At the same time to meet the requirements of environmental protection, the safety of the equipment should also be considered very seriously, the equipment should not have any hard materials, so that there will not be any safety problems in the process of use. 

    2.A full range of types 

    In the process of operation, often need a large number of equipment, so if you can complete the wholesale one-stop, not only very convenient, but also occupy a high advantage in price. And in the actual wholesale should also pay attention to the specific equipment to be fully functional, widely recognized by the public, play equipment installed to attract more children to entertainment.

  • Q

    What are the applicable venues for indoor play system?

    A
    Schools, kindergartens, gardens, villas, parks, property districts, playgrounds, juvenile palaces, shopping malls, supermarkets, commercial streets and other types of indoor and outdoor places
    monggo
    ninggalake
    pesen