Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Pit busa

Amirplay

Pit busa

Play biasa kaya

kabisat vertikal, loncat karo muter awak online, tiba menyang blumbang karang, iku expression kelangan saka ahli olahraga. Kajaba iku, blumbang karang uga dilengkapi area panjat tebing, mlaku sabuk warata, tali gantung, lan sapiturute, supaya pemain kanthi seneng kasenengan lan kasenengan tiba saka udhara menyang segara umpluk.


Keslametan

Bahan kasebut ora beracun lan ramah lingkungan, ngindhari panggunaan bahan sing ngemot formaldehida lan bahan beracun liyane. Bahan sing digunakake kudu duwe tingkat stabilitas tartamtu kanggo ngindhari polutan amarga owah-owahan ing lingkungan njaba, kayata suhu lan kelembapan, sajrone operasi taman.

2.Trampoline park instruksi safety tandha, kudu dikirim ing trampoline hall ngleboke conspicuous, lan ing wilayah kegiatan ing saben sawetara cocok, dikirim tandha instruksi safety.

3. pas wektune ngelingake lan mungkasi pemain taman trampolin ora tundhuk karo aturan prilaku Nyegah

4.Kabeh staf, tugas patroli ing kabeh taman trampolin, nindakake tugas keamanan sing apik.

Sadurunge mlebu kolam spons kudu konfirmasi manawa ana wong ing kolam, utamane bocah-bocah, kudu ngenteni saben liyane ing dharat sadurunge mlebu.

Dilarang mlumpat menyang blumbang spons ing posisi nyilem, sawise sirah mudhun, iku kasep kanggo bantal, banget mbebayani.


maintenance

Kolam karang kanthi rutin ngresiki dhasar barang manca, 

Ganti kubus spons sing rusak

Staff taman trampolin kudu ajeg njaga lan nyoba kabeh peralatan hiburan, lan iku kudu ajeg maintained miturut kode pangopènan, lan masalah utawa karusakan ketemu kudu didandani lan diganti ing wektu.


Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak