Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Area Langsung Gratis

Amirplay

Area Langsung Gratis

Description

Utamane kanggo pamula lan bocah-bocah proyek, Pemain mung bisa ngrampungake rampung kayata lompat bali, lompat sit lan gerakan liyane, kanthi bimbingan pelatih profesional.

Area trampolin gratis, kalebu trampolin miring, platform bouncing lan fungsi liyane kanggo nguji fungsi fisik wong ing udhara. Wilayah iki akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo macem-macem kegiatan kelompok gedhe kayata dolanan wong tuwa, kursus Tai Chi, kursus kegiatan, lsp.


Keslametan

1.Material sing bisa dipercaya: alas landing sing kuwat lan alus. Kulit PVC konfirmasi kanggo EN71-2/-3, Busa alus konfirmasi GB/T 8332-2008, spring awet konfirmasi GB/T 1222-200

Bahan kasebut ora beracun lan ramah lingkungan. Bahan sing digunakake kudu duwe tingkat stabilitas tartamtu kanggo ngindhari polutan amarga owah-owahan ing lingkungan njaba, kayata suhu lan kelembapan, sajrone operasi taman.

2.Trampoline park instruksi safety tandha, kudu dikirim ing trampoline hall ngleboke conspicuous, lan ing wilayah kegiatan ing saben sawetara cocok, dikirim tandha instruksi safety.

3. pas wektune ngelingake lan mungkasi pemain taman trampolin ora tundhuk karo aturan prilaku Nyegah

4.Kabeh staf, tugas patroli ing kabeh taman trampolin, nindakake tugas keamanan sing apik.


maintenance

Trampolin mbutuhake pangopènan biasa, ing sisih ngisor lan ndhuwur. Operator kudu ajeg mriksa lumahing spring kanggo karusakan. Sumber ing ngisor trampolin uga kudu dipriksa kanthi rutin.

Staff taman trampolin kudu ajeg njaga lan nyoba kabeh peralatan hiburan, lan iku kudu ajeg maintained miturut kode pangopènan, lan masalah utawa karusakan ketemu kudu didandani lan diganti ing wektu.


Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak