Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Kursus ninja

Amirplay

Kursus ninja

Description

Ninja Breakout minangka area fungsional sing paling tantangan ing taman trampolin, lan konsep kasebut asale saka acara realitas kompetitif "American Ninja Warrior", sing saiki wis berkembang dadi olahraga anyar. Proyek kasebut utamane duwe tas spons, lawang sing digantung, jembatan mlaku, jembatan ngambang, dering tangan, cincin sikil, geser bunder, bar swinging, simpul dhuwur, climb barrel net, tali ayunan, balok keseimbangan, tangga lan barang fungsional liyane, yaiku fun lan tantangan pesawat mlaku, mlumpat, climbing lan test imbangan minangka salah siji saka proyèk fitness hiburan-jinis


Carane kanggo muter

Pemain liwat mlaku, mlumpat, climbing, imbangan lan tumindak liyane liwat kabeh proyèk ing siji, lan pungkasanipun tekan mburi pencet tombol wektu mandeg. Pamuter paling cepet liwat rekor wektu bakal direkam ing papan skor, kanggo pemain liyane kanggo tantangan. Akeh pemain bakal ditantang kanthi giliran lan wektu paling cendhak bakal menang.


Nilai pinunjul

Latihan koordinasi kabeh awak, bisa ngleksanani otot dada, otot punggung, otot weteng lan kekuatan otot anggota awak. Ing proses break liwat kanggo njaluk macem-macem pengalaman kayata kasenengan, sukses, gagal, bisa nambah raos lan pengalaman. Ngleksanani guts pamuter kang, nambah poto-kapercayan lan pikiran strategis, ketekunan lan tekad kanggo nggayuh goal. Gunakake hiburan kanggo entuk kabugaran olahraga, nglatih ukuran otot tangan lan sikil sing kuwat lan kuat, kekuatan fisik tinimbang wong biasa.


Tip safety

Nyeret pemain liyane sajrone kompetisi dilarang.


maintenance

Staff taman trampolin kudu ajeg njaga lan nyoba kabeh peralatan hiburan, lan iku kudu ajeg maintained miturut kode pangopènan, lan masalah utawa karusakan ketemu kudu didandani lan diganti ing wektu.

Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak