Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN

Area stunt

Amirplay

Area stunt

Area Dodgeball

olahraga dodgeball manca populer lan kita trampolin njero ruangan mumbul integrasi sampurna, punika pesawat saka fun, kerjasama lan competitive ing jero ruangan trampolin project, lan ora tundhuk Watesan umur, dodgeball competitive.


Area tembok laba-laba trampolin

nganggo sandhangan khusus, kanthi elastisitas trampolin bisa nempel ing tembok, bisa nggawe kabeh wong ngguyu ing lemah; bisa grup kompetisi tim kuwat, sing mlumpat caket dhuwur


Panjat tebing interaktif

Utamane dumadi saka tembok panjat tebing ing njero ruangan lan proyektor, liwat teknologi visi komputer, ngidini para pengunjung bisa ngalami panjat tebing nalika nguatake interaktivitas lan kompetisi, pamit dolanan panjat tebing njero ruangan tradisional sing mboseni, nggawe game kasebut luwih kuat lan menarik.


Keslametan

Area Stunt kudu tansah duwe pengawasan. Pengawas kudu mesthekake yen bocah nggunakake unsur kasebut kanthi bener.


maintenance

Staff taman trampolin kudu ajeg njaga lan nyoba kabeh peralatan hiburan, lan iku kudu ajeg maintained miturut kode pangopènan, lan masalah utawa karusakan ketemu kudu didandani lan diganti ing wektu.

Deleng kabeh foto
Apa milih kita
  • Tabungan Kompetitif
  • Tim Desain In-House
  • Pro instalasi
  • Njaluk bantuan dana

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Area Langsung?

Telpon: + 86-15858526929
Takon pitakonan sampeyan
Subyek sing ana gandhengane
monggo
ninggalake
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak