Zona Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[email dilindhungi]

EN
Kita Promotesehat apik tenanbocah cilik!

Nyedhiyani solusi peralatan dolanan. Perencanaan papan dolanan ruangan lan njero ruangan, kerja diwiwiti saka desain produk, pandhuan penjualan lan instalasi, pangopènan papan dolanan. Kanggo nggawe kulawarga sing nyenengake tanah play aman.

10

TAHUN

125

TEAMS
WHO kita

We Promote sehat

apik banget [bocah cilik]

Play punika kabungahan prasaja. iku nyumbang kanggo pangembangan kognitif, fisik, sosial, lan emosi anak. uga apik banget kanggo menehi kesempatan sing cocog kanggo wong tuwa supaya bisa melu karo bocah-bocah.
Play

AMirplay duwe pengalaman luwih saka 10 taun minangka produsen papan dolanan njero ruangan. Kita ngrancang, ngasilake lan nginstal peralatan dolanan njero ruangan komersial sing unik kanggo para pelanggan supaya bocah-bocah seneng. Kita ngrancang lan mbangun saben unsur miturut spesifikasi sampeyan, dipandu dening standar safety Eropa sing ditrapake.

Langsung

AMirplay duwe pengalaman luwih saka 10 taun minangka produsen papan dolanan njero ruangan. Kita ngrancang, ngasilake lan nginstal peralatan dolanan njero ruangan komersial sing unik kanggo para pelanggan supaya bocah-bocah seneng. Kita ngrancang lan mbangun saben unsur miturut spesifikasi sampeyan, dipandu dening standar safety Eropa sing ditrapake.

gambar desain

Kanggo nggawe kulawarga sing nyenengaketanah play aman.

Carane ngrancang anaktaman dolanan?
-------- Saka metode desain.
1.Alam lan nyenengake2.Intensifake werna kanggo narik kawigaten mripat3.Tema sing khas, nggawe nyenengake4.Nggawe kegiatan sing ningkatake interaksi
Njaluk ing tutul

Kapal bajak laut

Adventure

Dolanan bocah cilik

Wonder land

Kastil Wonder

pit bal

Adventure

/
WE Mbantu sampeyan

Kerep takon

pitakonan [FAQ]

Ing kaca iki, sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan sing asring ditakoni para pelanggan babagan pojok bocah, papan dolanan lan taman trampolin.
Kita bakalseneng to
mbantu sampeyan.
Pira rega papan dolanan njero ruangan saben kothak kula...
Iki minangka salah sawijining pitakon sing sering ditakoni kanggo akeh pelanggan. Napa klien takon pitakonan kasebut, deleng ing ngisor iki: Kanggo bocah-bocah dolanan njero ruangan amarga syarat teknologi sing sithik lan ambang entri sing sithik. Ing 5 nganti 10 taun kepungkur, taman dolanan alus ing jero ruangan lan pabrik taman trampolin tuwuh ing saindenging negara. Asil kompetisi rega miskin, supaya akeh pabrik cilik ngetung prices miturut kothak meter, nanging padha ora nimbang kualitas produk. Th
Carane miwiti taman dolanan njero ruangan lan trampol...
1. Nliti kahanan pasar konsumen lokal lan tren pembangunan.
2: Nemtokake niat kanggo mbukak toko - lokasi - wilayah lan skala investasi.
3: Rampungake skala investasi miturut kahanan toko.
5: Pemeriksaan lapangan lokasi proyek, kanggo nindakake penilaian lengkap.
6: Nemtokake kritéria tuku peralatan.
7. golek supplier cocok lan miwiti planning desain situs.
8. ngerti tata cara ngimpor peralatan, lan tata cara.
monggo
ninggalake
pesen